Workshops

Wilt u het zelf kunnen?

Wilt u zelf graag een prachtig gedecoreerde taart maken?  Het liefst met vier lagen? Bij Taart en Toef is dat allemaal mogelijk. Of wilt u op een kinderfeestje leuk cupcakes bakken met de kinderen? Kom nu gezellig een middag langs!

ws-taartmaken

Basis workshop

black-dots

Tijdens de basis workshop maken we een taart van 20 cm. U leert de taart vullen, afsmeren met botercréme en strak te bekleden met zelf gekleurde marsepein. Vervolgens gaan we de taart decoreren met verschillende uitstekers. Deze workshop is geschikt voor mensen die nog nooit eerder een gedecoreerde taart hebben gemaakt.

Over de top

black-dots

Superleuke workshop om samen met een groepje vriendinnen te komen doen.
Jullie gaan een 2-laagse stapeltaart maken en geheel naar eigen wens decoreren. Leuk voor vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

ws-stapeltaart
ws-cupcakes

Cupcakes maken

black-dots

Wil je met een kinderfeestje cupcakes komen versieren?  Dan gaan wij er een leuke middag van  maken voor uw kind. Wilt u als volwassenen een leuke cupcake workshop volgen? Ook dat is mogelijk bij Taart&Toef. Tijdens een workshop leert u 3 verschillende technieken die u daarna thuis kunt uitvoeren.  Schrijf u in via de site of neem contact met ons op.

Meld je aan