Kinderfeestjes

Cupcakes versieren

Bij binnenkomst krijgen de kinderen een lekkere cupcake en een glaasje ranja. Alle kinderen krijgen 6 cupcakes om te versieren en mee naar huis te nemen. We gaan beginnen met het uitkiezen van een kleur voor de marsepein die ze zelf op kleur gaan kneden. Daarna leg ik uit hoe we de botercreme op de cupcake smeren en het  marsepein gaan uitrollen. Ze mogen daarna zelf hun cupcake versieren met verschillende uitstekers en vormpjes.

Kosten: 12,50 euro per kind

high tea voor kinderen

High tea

3 Uur durende High Tea waarin de kinderen zelf leren verschillende hapjes te maken (4 Hartige hapjes en 4 zoete gerechtjes). Hartig is bijvoorbeeld pizza, worstenbroodje, soepje en/of kaasstengels. Bij zoete gerechten kunt u denken aan soesjes, cupcakes, eierkoeken, fruitspiesjes en nog veel meer keus. Er is ook genoeg tijd voor een spel of lekker tutten. Daarna als alles klaar is gezet gaan ze de zelfgemaakte lekkernijen opeten met een drankje.

Kosten: € 17,50 per kind

workshop

boltaartjes maken

black-dots

Bij binnenkomst krijgen de kinderen een lekkere cupcake en een glaasje ranja. Alle kinderen krijgen een boltaartje voor 4 personen. Deze gaan ze opensnijden, vullen met vanillecrème en aardbeiensaus en afsmeren met botercrème. Marsepein op kleur kneden naar eigen keuze. Daarna gaan we de marsepein uitrollen en het taartje bekleden en versieren met verschillende uitstekers en vormpjes.

Kosten: 15 euro per kind

boltaartjesmaken
Meld je aan